Schrijf je in nu in voor de winterlessen van 2023-2024! 

Ook dit jaar organiseert TC Boutersem weer gezellige en leerzame winterlessen in de sporthal naast de tennisclub! Dit is dé kans om je tennisvaardigheden te verbeteren en plezier te beleven, zelfs in de winter.

De winterlessen starten vanaf 2 november 2024 en lopen tot aan de paasvakantie. Voor volwassenen zijn de lessen op zaterdag, en voor de jeugd op dinsdag- en woensdagnamiddag, evenals op zaterdag. Tijdens de kerstvakantie nemen we even pauze, zodat iedereen volop van de feestdagen kan genieten.

Met maar liefst 17 lessen op zaterdag en 19 lessen op dinsdag of woensdag, bieden we een uitgebreide en gevarieerde reeks. Jeugdspelers die op zaterdag willen lessen, schrijven zich in onder hun kleur (zaterdag). Als je liever les hebt op dinsdag of woensdag, schrijf je je gewoon in onder je kleur, aangezien het aantal lessen verschilt.

We doen ons best om zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeuren, zodat je de lessen kan volgen die het beste in jouw schema passen.

Mis deze kans niet om jouw tennisspel naar een hoger niveau te tillen en je in te schrijven voor de winterlessen. We kijken ernaar uit om je te zien op de baan!”

Meer info vind je hier.